vakiel
ارائه خدمات حقوقي

پس از طلاق زن و شوهر موظف هستند كه حضانت فرزندان را به عهده بگيرند و از آن‌ها به خوبي مراقبت نمايند. دادگاه حضانت فرزند را به يكي از والدين كه صالح‌‌تر باشد واگذار مي‌كند و او موظف است كه نياز‌هاي مراقبتي و عاطفي فرزندش را برطرف نمايد اما نمي‌تواند مانع ديدار والد ديگر با فرزند شود. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص شرايط كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند توسط والد ديگر خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

ملاقات والد ديگر با فرزند

همان طور كه در بالا گفته شد پس از طلاق دادگاه يكي از والدين را موظف مي‌نمايد كه حضانت فرزند را به عهده بگيرد و از او به درستي مراقبت و ‌نگهداري نمايد. با وجود اينكه فرد ‌‌سرپرست در واقع وظيفه نگهداري فرزند را دارد اما طبق قانون نمي‌تواند كه مانع ملاقات فرزند با‌ والد ديگرش شود.‌ براي مثال اگر دادگاه دو روز آخر هفته را براي ملاقات والد ديگر با فرزند تعيين كند والد ‌‌سرپرست نبايد مانع اين امر شود و در صورت امتناع، والد ديگر مي‌تواند به اين دليل از او در دادگاه شكايت كند.

شرايط كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

همان طور كه‌ گفته شد در هيچ صورتي نمي‌توان والد ديگر را از ملاقات با فرزند منع نمود اما در برخي موارد مي‌توان با كسب اجازه از دادگاه مدت زمان ملاقات آن‌ها را كاهش داد. در صورتي كه دادگاه صلاح كودك را در كم كردن مدت ملاقات او با والد ديگرش بداند اين اجازه را به ‌‌سرپرست مي‌دهد كه زمان ملاقات را كمتر كند. شرايط كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند به شرح زير مي‌باشد:

آسيب روحي

در صورتي كه ملاقات با والد ديگر براي فرزند آسيب‌هايي را به همراه داشته باشد والد ‌‌سرپرست مي‌تواند در دادگاه خواهان كاهش مدت ملاقات او با فرزندش شود. ‌براي مثال ممكن است ملاقات فرزند با والد سلامت جسمي و روحي او را به خطر اندارد.

عدم صلاحيت اخلاقي والد ديگر | كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

چنانچه والد ديگر داراي صلاحيت اخلاقي نباشد و رفتار‌هاي نامشروعي را در حين ملاقات فرزند از خود نشان بدهد ‌‌سرپرست مي‌تواند با اثبات اين موضوع نزد دادگاه خواهان كاهش مدت ملاقات او با فرزند شود. براي مثال ممكن است والد ديگر در حين ملاقات فرزند را وادار كند كه مرتكب جرمي ‌شود يا اخلاقيات خشن و مبتذل به كودك بياموزد كه در اين صورت كاهش مدت ملاقات او با فرزند به صلاح فرزند است.

توجه داشته باشيد كه اين موارد مي‌بايست حتما در دادگاه اثبات شوند و در غير اين صورت مدت زمان ملاقات كاهش پيدا نخواهد كرد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص كاهش مدت ز‌مان ملاقات با فرزند، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون كاهش مدت ز‌مان ملاقات با فرزند پاسخ دهند.

سوالات متداول

‌‌والد سرپرست كودك چه وظيفه‌اي دارد‌‌ ؟

مي‌بايست نياز‌هاي عاطفي و پرورشي فرزند را برطرف كند.

آيا والد ديگر نيز حق ملاقات فرزند را دارد‌‌ ؟

بله اين يك حق قانوني براي او به حساب مي‌آيد.

كاهش مدت ملاقات با فرزند امكان پذير است‌‌ ؟

بله در صورت وجود برخي شرايط مي‌توان مدت ملاقات را كاهش داد كه در متن مقاله شرح داده‌ايم.

آيا مي‌توان به خاطر وجود دلايل بالا والد ديگر را به طور كلي از ملاقات با فرزند محروم نمود ‌‌؟

در صورت وجود شرايط بالا باز هم نمي‌توان والد ديگر را از ملاقات با فرزندش محروم كرد زيرا اين يك حق قانوني است كه او بتواند فرزندش را ببيند ولي مي‌توان مدت زمان ملاقات را كاهش داد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/2/2  ] [ ۲۱ ] [ vakiell ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب